Pages

Ads 468x60px

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Laihdu helposti, pysyvästi ja ilman nälkää

Kirjaston ilmaishyllystä löytyi todellinen perusteos jonka jokaisen ylipainoisen pitäisi lukea: Tri Atkinsin dieettivallankumous vuodelta 1972!


Lihavuus on sairaus joka johtuu hiilihydraattiallergiasta

Oletko sinäkin kaloriteoria-uskonnon ja hiilihydraattimyrkytyksen uhri? Laihtuaksesi sinun täytyy unohtaa valheelliset myytit joihin sinut on aivopesty uskomaan.

Harvan ihmisen elimistö kestää nykyistä hiilihydraattikuormaa lihomatta tai sairastumatta. Syömällä liikaa hiilihydraatteja kehosi sietokykyyn nähden saat aineenvaihduntasi sekaisin ja lihot. Laihtuminen on vaikeaa niin kauan kun jalostetut hiilihydraatit kuuluvat ruokavalioosi. Ja vaikka laihtuisitkin kituen ja nälkää nähden, kilot tulevat heti laihdutuskuurin loputtua takaisin, useimmiten vielä korkojen kera. Jojoilun vuoksi aineenvaihduntasi on vieläkin enemmän sekaisin, ja laihtuminen on entistäkin vaikeampaa.

Tappavat hiilihydraatit

Jalostetut hiilihydraatit eli viljat ja sokerit aiheuttavat lihomisen lisäksi mm. diabetesta, sydäntauteja sekä kolesterolin ja muiden veren rasva-arvojen nousua.

Syö paljon niin laihdut paljon 

Laihdutuksessa ratkaisevaa ei ole kalorien määrä vaan niiden laatu. Kun hiilihydraatteja ei ole polttoaineena niin elimistön on pakko polttaa omaa rasvaansa. Pitämällä hiilihydraattikalorit minimissä laihdut vaikka söisit tuhansia kilokaloreita päivässä. Vähähiilihydraattisella ja runsaskalorisella dieetillä ei tarvitse kärsiä nälästä.

Sokerin lihottavaa vaikutusta lisäävät mm. vanheneminen, kahvi, raskaudet, e-pillerit ja hormonikorvaushoidot.

Monet mielenterveysongelmat aina masennuksesta psykooseihin ja skitsofreniaan asti helpottuvat vähähiilihydraattisella ruokavaliolla.

Tätä lukemaani vanhaa kirjaa ei enää saa mistään kaupasta, mutta Atkinsin dieetin uudempi versio on Tri Atkinsin uusin painonpudotusohjelma

0 kommenttia :

Lähetä kommentti

 
Blogger Templates