Pages

Ads 468x60px

torstai 27. maaliskuuta 2014

Kirja: Viljat tuhoavat aivosi


Alzheimerin taudin syy on ruokavaliossa, ja tarkemmin sanottuna jokapäiväisessä leivässämme. Viljat tuhoavat aivosi, ja siihen syyllistyvät myös ne terveellisiksi valehdellut täysjyväviljat. Kaiken muun kivan lisäksi viljat ja muut hiilihydraatit nopeuttavat vanhenemisprosessia.

Viljojen gluteeni on moderni myrkky ja hiljainen tappaja kaikille, ei vain keliaakikoille. Varsinkin pohjoiseurooppalaiset ovat geneettisesti erityisen alttiita gluteeniyliherkkyydelle. 99% gluteeni-intoleransseista ei tiedä hiljaisesta tuhosta sisällään.

Moni on saanut väärän diagnoosin neurologisesta sairaudesta kun kyseessä onkin oikeasti gluteeniyliherkkyys. Neurologi David Perlmutterin mielestä gluteeniyliherkkyys vaikuttaa aina aivoihin. Saatamme kaikki olla yliherkkiä gluteenille neurologisessa mielessä.

Gluteeni on sukupolvemme tupakka, yhtä addiktoiva. Se vahingoittaa elimistöämme salakavalasti. Kokojyväviljan GI on korkeampi kuin sokerin.

Diabeteksen ja Alzheimerin eli oikeammalta nimeltään kolmostyypin diabeteksen takana on sama syntymekanismi. Alzheimerin taudin syitä ovat krooninen korkea verensokeri, liiallinen hiilihydraattien syöminen, vähärasvainen ruokavalio jossa on liian vähän kolesterolia ja diagnisoimaton yliherkkyys viljojen gluteenille.

Vähähiilihydraattinen ja runsasrasvainen ruokavalio on terveellisintä aivoille. Jos haluaa pitää aivonsa terveinä pitää jokapäiväinen leipä vaihtaa voihin ja kananmuniin. Aivot tarvitsevat tyydyttyneitä eli ns. "pahoja", kovia rasvoja. Korkea kolesteroli suojaa aivoja ja jopa "normaalin" rajoissa oleva korkea verensokeri tuhoaa niitä. Jos rakastat aivojasi, rakastat rasvaa.

Runsashiilihydraattinen ruokavalio nostaa sydänkohtauksen riskiä. Ilman runsashiilihydraattista ruokavaliota ylipaino, diabetes, sydäntaudit, dementia ja syöpä olisivat harvinaisia.

Ketogeenisestä dieetistä voi olla apua Parkinsonin tautiin, Alzheimeriin, autismiin ja jopa ALS:ään. Ketogeeninen ruokavalio vähentää amyloidi-plakkia aivoista.

Niin moni sairaus voi olla pelkästään keliakian oire. Esimerkiksi ADHD. ADHD-lääkkeet voivat aiheuttaa pysyvän Touretten syndrooman. Vähähiilihydraattinen ruokavalio voi auttaa jopa skitsofreniaan.

Viljaton, vähähiilihydraattinen ruokavalio voi auttaa esimerkiksi näihin vaivoihin: unettomuus, ahdistus, masennus, epilepsia, skitsofrenia, ADHD, lihavuus, allergiat, migreeni, diabetes, reuma, ärtynyt paksusuoli, Touretten oireyhtymä, laktoosi-intoleranssi, autismi, sydäntaudit, syöpä, hedelmättömyys, keskenmenot, Parkinsonin tauti, dementia, Alzheimer

David Perlmutter: Grain Brain

0 kommenttia :

Lähetä kommentti

 
Blogger Templates