Katriina Luotosen uutuuskirja Hyvä olo - gluteenittoman keittiön herkut
julkaistaan 15.8.2014.
Karista kilot, hävitä vehnämaha ja löydä terveytesi takaisin! Valmista
herkullisia, luontaisesti gluteenittomia ruokia ja leivonnaisia - voit
paremmin!
Vehnätön ja gluteeniton ruokavalio kuulostaa lähinnä tuomiolta:
mautonta ja kallista elämää. Vaikka kauppojen gluteeniton hyllytila
onkin viime vuosina venynyt, hyllyiltä poimitut tuotteet osoittautuvat
liian usein kalliiksi pettymyksiksi. Pahimmillaan ne ovat muoviin
pakattuja, viikkoja sitten leivottuja sämpylöitä, joiden kuitupitoisuus
ja kosteusprosentti vastaavat lähinnä tallin seinää. Gluteenittoman
elämän ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää eikä kallista.
- Valmista
tuoreita, herkullisia leivonnaisia, kuten leipää, sämpylöitä, pitsaa ja
patonkia.- Suurusta kastikkeet ilman venhnää ja valmista gluteenitonta
pastaa.- Tarjoa gluteenittomassa kahvipöydässä kakkua,muffineita,
kakkutikkareita, kuppikakkuja, täytekakkua, ja pikkuleipiä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
0 comments :
Lähetä kommentti