Pages

Ads 468x60px

torstai 31. heinäkuuta 2014

Hyvä olo: Gluteenittoman keittiön herkut

Katriina Luotosen uutuuskirja Hyvä olo - gluteenittoman keittiön herkut julkaistaan 15.8.2014.

Karista kilot, hävitä vehnämaha ja löydä terveytesi takaisin! Valmista herkullisia, luontaisesti gluteenittomia ruokia ja leivonnaisia - voit paremmin!

Vehnätön ja gluteeniton ruokavalio kuulostaa lähinnä tuomiolta: mautonta ja kallista elämää. Vaikka kauppojen gluteeniton hyllytila onkin viime vuosina venynyt, hyllyiltä poimitut tuotteet osoittautuvat liian usein kalliiksi pettymyksiksi. Pahimmillaan ne ovat muoviin pakattuja, viikkoja sitten leivottuja sämpylöitä, joiden kuitupitoisuus ja kosteusprosentti vastaavat lähinnä tallin seinää. Gluteenittoman elämän ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää eikä kallista.

- Valmista tuoreita, herkullisia leivonnaisia, kuten leipää, sämpylöitä, pitsaa ja patonkia.- Suurusta kastikkeet ilman venhnää ja valmista gluteenitonta pastaa.- Tarjoa gluteenittomassa kahvipöydässä kakkua,muffineita, kakkutikkareita, kuppikakkuja, täytekakkua, ja pikkuleipiä.

0 kommenttia :

Lähetä kommentti

 
Blogger Templates